Lagek bad mood

Ket mau bengi aku ge gak mood tenan, mbuh aku ga erti..tiba2 aku ga pingin ngobrol ro sopo2, tiba2 aku ga pingin cedak ro sopo2. Aku pingin ndewe pokoe..tapi aku menikmati kedeweanku kui.. Mangkat kerjo dewe, jam 8, walo antri tapi aku mlh tetep iso tersenyum. Mungkin emang aku butuh waktu ge nikmati urip dewe.

Nyampe kantor, aku langsung ngerjakne kerjaan, bener2 full ngerjakne kerjaan, ga sempet browsing2. Pomeneh ditambah kerjaan sing mbluwet and atasan sing nyebeli, wahh nambahi bad day tenan. Untung aku jagonge ng pojokan dewe, rodo ga terganggulah ro aktifitas wong2 sing lalu lalang. Emang aku ge pingin dewe.

Sore iki aku juga ga minat melu makan2 kantor, nek masalah iki mah emang aku ket biyen2 ga pernah minat nek ono kumpul2 kantor. Rasane ga nyaman ae. mending aku bali ng kos dewe menikmati perjalanan. Aku malah bisa tersenyum. Emang sakbenere aku ki wonge seneng dewean, rasane ga ono sing ganggu..

Wah..wis saate mulih ki..aku akan menikmati ngantr ng Kalideress..desek2an yo gpp..sing penying enjoy..

Sholat Maghrib dulu…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: